Insight. Performance. Impact.

Wij leven in een prachtige tijd. Een tijd van nieuwe mogelijkheden. Alles om ons heen geeft aan dat verandering onvermijdelijk en zelfs wenselijk is. Grip hebben op de actualiteit van vandaag en de toekomst met moderne technologie is dan onontbeerlijk. Meta-logic ondersteunt u om deze grip te krijgen of juist te versterken met onze moderne technologie en uw data.

We helpen de kracht van uw mensen en technologie te ontsluiten, zodat u vol vertrouwen kunt groeien. Voor uw klanten, voor uw mensen, voor uw hele organisatie.

Onze visie op IT is dat het iets moet zijn waardoor je als manager, bestuurder of ondernemer optimaal wordt ontzorgd. IT moet het leven aanzienlijk makkelijker maken. Omdat het zorgt voor meer grip op de processen. Omdat essentiële stuurinformatie met één muisklik beschikbaar is. Omdat door het slim automatiseren van processen minder fouten worden gemaakt. Omdat het een snelle groei mogelijk maakt.

IT moet dienend zijn in plaats van een bron van veel gedoe. Bij veel organisaties veroorzaakt de IT vooral frustratie omdat de organisatie zich moet aanpassen aan de IT-systemen in plaats van andersom. Bij de implementatie loopt de organisatie al direct tegen problemen aan omdat er vooraf niet goed is geadviseerd over de juiste inrichting van de processen. Data zijn niet beschikbaar of worden niet benut waardoor belangrijke managementinformatie mist.  Allerlei zaken blijken technisch niet mogelijk waardoor medewerkers toch weer om het systeem heen gaan werken. Gedoe alom terwijl dat niet nodig is als het al vanaf het begin goed wordt aangepakt.

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling of optimalisatie zouden aanpakken binnen uw organisatie? Maak nu een afspraak met ons.